Medical Kinetics

Medical Kinetics


Ieder mens is anders. Er is dus niet een ideale manier van bewegen. Wat voor jou de juiste houding en manier van bewegen is maak je in samenspraak met je eigen lijf en gecoacht door de MedicalKinetics teacher zelf uit. Ieder heeft een eigen programma altijd rekening houdend met zijn / haar mogelijkheden. Zelf ontdekken is het motto.

Je krijgt les. Dit betekent dat je ook iets leert. Hoe je lijf in elkaar zit, wat je moet voelen als je bepaalde bewegingen maakt. Dus niet zo maar wat liggen oefenen, maar bewust bezig zijn met je lijf.

Je krijgt zelfs huiswerk op, geen moeilijke ingewikkelde oefeningen maar kleine bewegingen die je erg simpel ergens tussendoor eens kunt doen en waardoor de resultaten van je training enorm zullen stijgen.

Doordat het lichaam in patronen driedimensionaal wordt bewogen zullen zowel de botten en gewrichten als de daarbij behorende spierketens steeds in zijn totaal worden aangesproken op hun functie.

Door bewegingen in de ruimte met wisselingen en variatie zullen dezelfde spieren steeds op een iets andere manier worden belast waardoor een veel natuurlijkere belasting ontstaat.


Copyright © MedicalKinetics